• 0898 47 07 04
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Пон.-Пет. 09:00 - 18:00
Image
Доброто отношение към клиента е едно от нещата, които отличават „Картрейдуан“ от другите автосервизи в Силистра. Всеки клиент е важен за екипа на сервиза и се грижат за всеки един автомобил, който попадне на техния ремонт. Винаги са на разположение за въпроси и консултации, като се стремят да намерят най-доброто решение за проблема на клиента.

„Картрейдуан“ предлага разнообразни услуги за поддръжка и ремонт на автомобили и бусове в Силистра  и областта. Някои от тях са: смяна на масло и филтри, ремонт на ходова част, смяна на масло на автоматична скоростна кутия, диагностика, смяна на спирачна течност, смяна на антифриз, ремонт на спирачна система, диагностика и ремонт на автоклиматици, продажба и диагностика на акумулатори, продажба и монтаж на гуми за леки автомобили и бусове и много други.

ЗА НАС

Автосервиз “Картрейдуан” в гр.Силистра - професионален подход към ремонта на автомобили и бусове.

Автосервиз „Картрейдуан“ в град Силистра е мястото, където можете да намерите всички необходими услуги за поддръжка и ремонт и обслужване на вашия автомобил или бус. Сервизът има дългогодишен опит в областта и предлага модерни технологии за диагностика и ремонт на автомобили в Силистра.

Опитът на екипа на „Картрейдуан“ е ключов фактор за добрите резултати, които постигат в работата си. В сервиза работят само професионалисти, които са в състояние да поставят правилна диагноза на проблема и да го отстрани възможно най-бързо и ефективно. „Картрейдуан“ е доказал своята отговорност и професионализъм многократно, като винаги гарантира на клиентите си качествената работа.

Image