Контактна форма

Как да ни намерите?

Сервизът ни се намира на една от главните пътни артерии в Силистра. На не повече от 3 километра от идеалния център на града, срещу бензиностанциа "Shell", а задната част на сервиза на "Картрейд Уан" граничи със стадион "Доростол".

Адрес:

7500 Силистра
бул. Велико Търново 45

Телефони:

+35986 520 222 - Служебен

+359892 209 488 - Мениджър

+359898 754 724 - Приемчик

E-Mail:

office@cartradeone.bg

Поддръжка

 Важно е гумите ви да бъдат периодично проверявани и поддържани. Тук ще намерите информация относно ротацията (въртенето) на гумите, балансирането, износването на протектора и други важни въпроси, касаещи поддръжката на вашите гуми.
  Проверявайте налягането в гумите поне два пъти месечно. Неправилното налагане в гумите може да предизвика ненормално и преждевременно износване на гумите, което от своя страна може да предизвика прегряване, повишена консумация на гориво и повишена опасност от спукване.
  Проверявайте редовно протектора на гумите си, за да видите дали те не се нуждаят от подмяна. Индикаторите за износване на протектора са разположени в дъното на каналите на протектора, на няколко места по обиколката му. Когато гумата се износи до степен, когато някой от индикаторите се изравни със съседните ламели на протектора, то е време за подмяна на гумата.
  Гумите трябва да бъдат балансирани при монтажа им. Разбалансираните гуми предизвикват вибрации, които могат да доведат до повишена умора у водача, преждевременно и неравномерно износване на протектора, както и нежелателно износване окачването на автомобила.
  Проверявайте съосността на вашия автомобил. Автомобилът е правилно центриран, когато всички елементи на окачването и управлението са здрави, а джантите с гумите се движат в права линия, без отклонения. Ако забележите неравномерно износване на протектора, това може да е знак за разцентроване на автомобила и той трябва да бъде прегледан от професионалист.
  Установете коя ротация дава най-добър резултат при вашите гуми. Въпреки, че много хора могат да разменят (ротират) гумите сами, по-бързо, лесно и сигурно е да поверите тази работа на професионалист. В ръководството за вашия автомобил трябва да са посочени подходящата схема на ротация на гумите и графика за ротация. Ако няма специално указан график, златното правило е гумите да се разменят на всеки 10 000 до 15 000 километра.
  Ремонтите на гумите трябва да се извършват от професионалисти. Правилната процедура по ремонта включва демонтаж от превозното средство за обстоен преглед и проверка за увреждания, както и използване на лепенки и тапи за ремонтиране на пробивите, в съответствие с ограниченията и изискванията за дадения вид ремонтно средство.

Сподели във Facebook Facebook

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

"Картрейд Уан" ООД

  • 3D Стенд:

    Последното поколение 3D стендове за геометрия на преден и заден мост, поз...

  • Run On Flat:

    Технологията RUN ON FLAT напълно отговаря на името си (в буквален превод:...

  • Калкулатор:

    Задайте размерите на гумата, с която разполагате в момента, а след това, ...

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Нов европейски регламент за етикетиране на гумите

В момент, в който Европейското законодателство относно етикетирането на гумите разрешава на производителите на гуми да показват кл...

Copright © 2012 "Картрейд Уан" ООД. Всички права запазени.

Дизайн и разработка Платиниум ГРУП

Намерете ни: