Контактна форма

Как да ни намерите?

Сервизът ни се намира на една от главните пътни артерии в Силистра. На не повече от 3 километра от идеалния център на града, срещу бензиностанциа "Shell", а задната част на сервиза на "Картрейд Уан" граничи със стадион "Доростол".

Адрес:

7500 Силистра
бул. Велико Търново 45

Телефони:

+35986 520 222 - Служебен

+359892 209 488 - Мениджър

+359898 754 724 - Приемчик

E-Mail:

office@cartradeone.bg

За Картрейд Уан ООД

 „Картрейд Уан” започва своята дейност на 12 април 2009 г. От самото начало автосервизът е част от веригата PREMIO, която от своя страна е част от международната верига сервизни центрове на GOOD YEAR. След едногодишно успешно развитие, GOOD YEAR преосмисля политиката си в България и „Картрейд Уан” става част от веригата „Пилот” на фирма „Примекс”. Благодарение на променените франчайз условия асортиментът от гуми нараства значително и логистиката е на по-добро ниво.
  През 2013-та година автосервизът работи абсолютно независимо, притежавайки най-съвременното оборудване на фирмите JOHN BEAN, BUTLER, GEDORE, TEXA, SLIFT и други. Неоценим помощник са и тестерите (последно поколение) за автомобили VW, AUDI, SEAT, SKODA, OPEL, RENAULT, PEUGEOT, CITROEN, DACIA, MERCEDES.
  Висококвалифицираният персонал и технологичното оборудване помагат за бързо и качествено отстраняване на проблемите на автомобилите. Вече тригодишното присъствие на пазара в град Силистра доказва качеството и сигурността, които клиентите ни оценяват в нашата работа.

 • Ивайло Петков

  мениджър

   Кариерата му преминава през дилърската мрежа "Мобиком", "М Тел" и "Глобул". В автомобилния бранш три години ръководи представителния офис на TOYOTA в Силистра. Изграждайки настоящият сервиз, организира и ръководи работата, създавайки един от най-успешните екипи в региона.

 • Пламен Петров

  главен механик

   Главен механик с над 15 г. трудов стаж. Осем от тях е трупал опит и практика във Франция. Две години е бил механик в сервиз на TOYOTA в Силистра. В „Картрейд Уан” е от самото създаване на фирмата.

 • Христо Христов

  гуми и джанти

   С 19 г. стаж като работник поправка на гуми и джанти, 15 от които работи изключително в сервизи в гр.Силистра. Изградил доверие в десетки клиенти. В „Картрейд Уан” е от създаването на фирмата.


Сподели във Facebook Facebook

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

"Картрейд Уан" ООД

 • Ремъци:

  Редовната смяна на ангренажния ремък може да ви спести невероятни главобо...

 • Калкулатор:

  Задайте размерите на гумата, с която разполагате в момента, а след това, ...

 • Поддръжка:

  Важно е гумите ви да бъдат периодично проверявани и поддържани. Тук ще на...

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Нов европейски регламент за етикетиране на гумите

В момент, в който Европейското законодателство относно етикетирането на гумите разрешава на производителите на гуми да показват кл...

Copright © 2012 "Картрейд Уан" ООД. Всички права запазени.

Дизайн и разработка Платиниум ГРУП

Намерете ни: