Контактна форма

Как да ни намерите?

Сервизът ни се намира на една от главните пътни артерии в Силистра. На не повече от 3 километра от идеалния център на града, срещу бензиностанциа "Shell", а задната част на сервиза на "Картрейд Уан" граничи със стадион "Доростол".

Адрес:

7500 Силистра
бул. Велико Търново 45

Телефони:

+35986 520 222 - Служебен

+359892 209 488 - Мениджър

+359898 754 724 - Приемчик

E-Mail:

office@cartradeone.bg

Новини

Моторните масла Еneos - марка номер 1 в Япония - бяха представени за първи път на българския пазар

19

Юни

 На 22.03.2012 г., в присъствието на посланика на Япония Негово превъзходителство Макото Ито, представители на автомобилния бранш и официални лица, се състоя първото за българския пазар представяне на моторните масла Eneos. JX Nippon Oil & Energy Europe - европейският клон на най-голямата японска компания за смазочни продукти обяви фирма Омникар БГ за официален дистрибутор на продуктите си в България.
  Г-н Томоюки Нишифуджи, изпълнителен директор на JX Nippon Oil & Energy Europe говори за предимствата на смазочните продукти Eneos, създадени по най-съвременни технологии и осигуряващи повишаване на качеството и намаляване на разходите при експолоатация на двигателите.
  Г-н Йошихико Омори, в качеството си на Управител на JX Nippon Oil & Energy Europe също поздрави гостите. „С присъствието си в над 70 страни JX Group управлява едни от най-големите звена за производство на петролни продукти, включително изследване на находища, внос и рафиниране на суров петрол, производство и дистрибуция на петролни продукти като горива, масла и др. Основен фокус в нашата дейност определено са маслата.”, коментира г-н Омори.
  Г-н Аспарух Бонев, управител на фирма Омникар БГ направи кратко представяне на компанията, която има над 15 годишен опит в дистрибуцията на резервни части, сервизна дейност и смазочни продукти и е развила програма за управление на отпадъците и е единствената фирма, която реално и ефективно събира и предава за рециклиране над 40% от доставените продукти, каквото е и законовото екологично изискване. Г-н Бонев сподели, че от началото на годината на българския пазар успешно се предлагат всички смазочни продукти Eneos.


Сподели във Facebook Facebook

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

"Картрейд Уан" ООД

  • Гуми:

    Монтирайте гуми, съобразени с изискванията на производителя на вашия авто...

  • Ремъци:

    Редовната смяна на ангренажния ремък може да ви спести невероятни главобо...

  • Свещи:

    Задачата на запалителната свещ е да възпламени сгъстената горивно-въздушн...

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Нов европейски регламент за етикетиране на гумите

В момент, в който Европейското законодателство относно етикетирането на гумите разрешава на производителите на гуми да показват кл...

Copright © 2012 "Картрейд Уан" ООД. Всички права запазени.

Дизайн и разработка Платиниум ГРУП

Намерете ни: