Контактна форма

Как да ни намерите?

Сервизът ни се намира на една от главните пътни артерии в Силистра. На не повече от 3 километра от идеалния център на града, срещу бензиностанциа "Shell", а задната част на сервиза на "Картрейд Уан" граничи със стадион "Доростол".

Адрес:

7500 Силистра
бул. Велико Търново 45

Телефони:

+35986 520 222 - Служебен

+359892 209 488 - Мениджър

+359898 754 724 - Приемчик

E-Mail:

office@cartradeone.bg

Новини

Dunlop с нова революционна технология

13

Юни

 Гумата Sport BluResponse AA беше изложена в REIFEN, водещото европейско изложение за гуми в Есен, Германия, от 5 до 8 юни, където повече от 600 изложителя от над 40 държави показаха своите най-нови продукти и услуги, свързани с гумите.
 
  Dunlop е разработила първата гума с оценки AA на новия етикет за гуми в Европа под името Sport BluResponse AA. Етикетът с АА означава, че гумата Sport BluResponse AA е постигнала най-високата възможна оценка за горивна ефективност и сцепление на мокро според новото европейско законодателство за етикиране на гумите.
 
  Прототипните гуми, разработени в четири размера, са изрично направени с изследователска и развойна цел и няма да се предлагат за продажба на пазара в настоящия момент. Sport BluResponse AA е прототип в развитието на нови гуми с високи оценки за представяне спрямо етикета и ще се използва за демонстрации. Гумата комбинира оценките АА, без да прави компромис с по-спортните критерии за представяне.
 
  Технологията е възможна благодарение на нова смес в гумата, предназначена да намали загряването. Подобрена е структурата на протектора и са внедрени нови производствени техники. Детайлите относно разработването на гумата остават поверителни.


Сподели във Facebook Facebook

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

"Картрейд Уан" ООД

  • 3D Стенд:

    Последното поколение 3D стендове за геометрия на преден и заден мост, поз...

  • Спирачки:

    Сигурността на вас и останалите участници в движението е от първостепенна...

  • Ремъци:

    Редовната смяна на ангренажния ремък може да ви спести невероятни главобо...

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Нов европейски регламент за етикетиране на гумите

В момент, в който Европейското законодателство относно етикетирането на гумите разрешава на производителите на гуми да показват кл...

Copright © 2012 "Картрейд Уан" ООД. Всички права запазени.

Дизайн и разработка Платиниум ГРУП

Намерете ни: